jueves, 17 de noviembre de 2011

Acte d´ahir a Montblanc de la cooalició ICV-EUIA




ALBA BENEDICTO A MONTBLANC:

Els moments actuals són durs, però … sobretot són injustos.



ICV-EUiA fa el seu acte electoral a Montblanc.



La cap de llista de la coalició va fer referència al fet que són els treballadors i els pensionistes qui més durament estan veient afectats els seus drets amb la crisi, i a la necessitat de no resignar-se i plantar cara a una dreta amb el vot.



Una dreta, va dir, que ens voldria a tots callats, i que no vol ni sentir parlar de perseguir el frau fiscal, o de parlar de l’habitatge com un dret i no com un negoci, o de legislar sobre referèndums vinculants. Des de la perspectiva de la coalició va dir que mentre ells representen “la política” amb majúscules, la resta de formacions polítiques amb representació al Congrés representen “als mercats”, i que el 20-N ens hi juguem això: el triomf de la dignitat de la gent que treballa i crea riquesa o dels especuladors sense escrúpols.



Hortènsia Grau, diputada al Parlament, que va acompanyar la candidata en aquest acte, va explicar la posició d’ICV-EUiA sobre l’energia nuclear, parlant de la necessitat del tancament de les centrals, i la voluntat d’ICV-EUiA de recuperar la dignitat de la política i la regeneració de la democràcia.



L’acte el van presentar David Flor, el qual va fer un exhaustiu repàs per les trenta propostes programàtiques que encapçalen l’oferta electoral de la coalició, i per Matias Vives, regidor a l’ajuntament de Montblanc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario